3 3 Care for Style - Basis kurser indenfor negle - Akrylbasis - kunstige negle
.

LAILA HØGH

DANMARKSMESTER

I KUNSTIGE NEGLE

2005 - 2012

CND - Akryl Basis ( Liquid & powder )

Varighed: 4+1+1+1+1+1+1+1 dage. Samlet 11 dage

Akryl er for mange garvede negleteknikere det eneste rigtige.

Det er måske i dag ikke længere helt korrekt at sige sådan, efter CND´s revolutionerende BRISA gelé system er blevet udviklet, men fakta er at akryl fortsat er det mest udbredte system på verdensplan blandt professionelle negleteknikere.

Med akrylsystemerne laver du neglene ved hjælp af en pensel, som du først dypper i en støbevæske og derefter pulver, hvor ved du får en lille kugle som du trykker ud på neglen. Denne proces gentages til du har skulptureret neglen som du vil have den.

Akryl hedder internationalt Liquid & Powder, og regnes fortsat for kongen over neglesystemerne. Det er super holdbart og resultatet er helt i top.

CND's akrylsystem har de sidste 15 år og er stadig i dag verdens mest udbredte og mest vindende neglesystem ved internationale konkurrencer.

Prisen for kurset er 8.995,- ex. moms

Prisen dækker et intensivt undervisningsforløb med både teoretisk og praktisk træning, grundigt undervisningsmateriale på dansk, stor startpakke med produkter.( værdi ca. kr. 3.000,- ) Internationalt certifikat samt ubegrænset adgang til vore træningsaftener over hele landet.

Der skal taget forbehold for fejl og evt. prisreguleringer.