.

LAILA HØGH

DANMARKSMESTER

I KUNSTIGE NEGLE

2005 -2012

Kunstige Gelé negle

Gelé er det nyeste neglesystem på markedet.

CND´s ( Creative Nail Design ) unikke gelé-system hedder BRISA, og det regnes blandt de professionelle negleteknikere som gelé-systemernes Rolls Royce.

Mange kunder har desværre haft dårlige erfaringer med alt for tykke gelénegle, der har knækket og givet skader på naturneglen, og har derfor et helt forvringet billede af denne type negle.

Med BRISA bliver fordommen om gelénegle gjort til skamme.

Ud over at være det eneste hypoallergene (anti-allergiske) system på markedet, har BRISA den egenskab, at der kan lave supertynde og holdbare gelé-negle, der kan vedligeholdes uden megen nedfilning eller aftagning.

En speciel og patenteret cross-link formular sammen med den helt specielle BRISA UV-lampe sikrer, at neglene ikke viderehærder under påvirkning af solens UV-stråler eller i solarie. BRISA-negle bliver således hverken gule eller skøre, hvilket ellers ofte er problemet med de traditionelle gelé-systemer.

Gelé-negle påføres ved at lægge en gelé-agtig substans på neglene, og efterfølgende placere neglene under en UV-lampe som får produktet til at gennemhærde.

Systemet kan bruges til negleforlængelser, eller som forstærkende overlag af egne negle, hvis ekstra længde ikke er nødvendigt.

Behandlingen kan også bruges til franske geléfusser. Se mere i menuen under fodpleje.

Mere information om disse behandlinger kan fåes ved at kontakte Care for Style på tel. 75 85 83 85