.

LAILA HØGH

DANMARKSMESTER

FRANSKE NEGLE

2005 - 2012

Kunstige negle - Prikken over I'et

For bare få år tilbage var kunstige negle ikke noget vi hverken brugte penge på eller talte om. Ofte var neglene støbt meget tykke og ujævne, og komplementerede ikke hånden det mindste.

Desværre ser vi stadig for meget sjusket arbejde, fra for dårligt uddannet negleteknikere, eller værre endnu, private der køber billige on-line produkter, og tilbyder neglebehandlinger uden nogen form for uddannelse.

Konsekvenserne for en kunde, der havner ved denne type "behandler" kan være store. Risikoen for hud-irritation, permanente allergier, ødelagte og/el. deformeret naturnegle er bl.a. noget af det der kan forekomme.

Som kunde er det derfor vigtigt at undersøge markedet grundigt, og vælge et internationelt anerkendt produktmærke.

Din negletekniker, skal naturligvis også kende til kemien og dens virkning, i sine produkter, for at sikre dig en smuk og holdbar løsning, uden ricisi for ødelagte natur negle og ubehagelige permanente allergier.

Med nutidens avanceret teknologi indenfor neglebranchen, er der ikke længere nogen undskyldning for at støbe tykke, ujævne og dårlige negleforlængelser.

Lad dig derfor ikke kun forblænde af billige neglepriser, da det ofte afspejler kvaliteten af negleteknikerens uddannelsesniveau og/el. produkternes merkante ringere kvalitet.

Inden du bestiller tid til at få lavet dine nye negleforlængelser eller forstærkninger, skal du sikre dig at du vil bruge både tiden og pengene på vedligeholdelsen.

Når du som kunde får lavet kunstige negle hos en autoriseret negletekniker, skal du se det som en investering. For at få det bedste ud af din investering, skal dine nye negle løbende vedligeholdes ( ca. hver 3. uge ), for at undgå skader og ødelagte naturnegle.

Lad din negletekniker guide dig igennem, hvilken form og længde der er passende til netop din natur negl og hånd, og find sammen ud af hvad der passer til dit aktivitetsniveau og temperement.

Sidst men ikke mindst, kan du nu læne dig tilbage og nyde et fantastisk håndværk, udført af en seriøs og professionel behandler, der stille forvandler og forskønner dine hænder og negle.

Mere information om de enkelte behandlinger kan fåes i menuen til venstre, eller ved at kontakte Care for Style på tel. 75 85 83 85