.

LAILA HØGH

DANMARKSMESTER

FRANSKE NEGLE

2005 - 2011

Citrus SpaManicure

Citrus SpaManicure fra CND er en revolutionerende luksus trin for trin manicure-serie, der kombinerer en nem og effektiv arbejdsgang med et godt resultat.

Med SpaManicure tilbydes du som kunde en luksuriøs manicure behandling, der inkluderer håndbad, peeling, fugtmaske og massage.En kemisk sammensætning, der kan matche de bedste ansigtsserier og som gør Citrus SpaManicuren til noget helt specielt.

- En ansigtsbehandling til hænder og arme.

Hos Care for Style forkæles dine hænder med et varmt og dejligt håndbad, tilsat Citrus Milk Bath, en styrkende varm-olie iblødsætning, der forvandles til et mælkeagtigt fugtbad for negle og omkringliggende hud. Citrus Milk Bath indeholder bl.a. en plejende sammensætning af olier fra grapefrø og jojoba, der renser og blødgør huden.

Neglene files og formes, og neglebåndet fjernes nænsomt.

Citrus Moisture Scrub polerer og plejer nænsomt huden på dine hænder og arme med en fyldig og luksuriøs håndpleje, der indeholder en sammensætning af fin malet mineralsalte, raffineret rørsukker, bløde jojoba perler, samt olier fra grapefrø og jojoba. En effektiv peeling af tør og ru hud på hænder og albuer, som efterlader huden med en flot og sund glød.

Dernæst behandles hænder og arme med den strålende og rehydrerende håndmaske, Citrus Illuminating Masque. Masken indeholder bl.a. essentielle citrus olier og grapefrø olie. Takket være et opstrammende peptide complex, mindskes synlige ældningstegn, og fugten i masken indkapsler og genopretter smidigheden og elasticiteten i huden.

Behandlingen afsluttes dernæst med en afslappende massage af hænder og arme i en lækker silkeblød hånd- og kropslotion, der hurtigt absorberes af huden og efterlader den blød, glat og skøn duftende af citrus. Citrus Hydrating Lotion indeholder ekstrakt af sort te , grapefrø-olie, jojoba-olie og E-vitamin.

Ønskes neglene lakeret med Shellac, påregnes der et pristillæg på 99,- til 129,-

Rigtig god fornøjelse.