.

LAILA HØGH

DANMARKSMESTER

FRANSKE NEGLE

2005 - 2011

Luksus Marine Spa-Pedicure

Alle fødder er "født" smukke. - Har du passet på dine ?

Marine SpaPedicure er markedets bedste og mest omfattende kosmetiske pedicure-serie.

En eksklusiv trin for trin serie, baseret på bl.a marinebotaniske ingredienser.

SpaPedicure indeholder både peelinger, maske, massageolie, dybdevirkende creme mod tørre og revnede hæle, samt kølende gelé til trætte fødder og ømme lægge.

Hos Care for Style forkæles dine fødder med et varmt og dejligt fodbad, tilsat Sea Rocks Soak, en fodsalt bestående af tea tree- olie, eukalyptusolie, risolie, E vitamin, samt saltkrystaller fra Det Døde Hav, der renser og blødgør huden.

Neglene klippes og formes, og neglebåndet fjernes nænsomt.

AHA Sea Scrub peeler undersiden af dine fødder med et complex af kvartskrystaller, naturlig strandsand og marine Alpha Hydroxyd Acid, for effektiv opløsning af ru og tør hud.

Næst behandles benene med den mineralske peeling, Sea Salt Glow. Benene skrubbes og poleres med salte fra Det Døde Hav, og E Vitamin giver huden en naturlig fugtighed. Risolie og røllikeblomst ekstrakt renser og blødgører og dine ben efterlades med en flot og sund glød.

Med intinsiv højtkoncentrerede A.H.A. havfrugtsyre serum, opløses selv den tykkeste hårde hud og kan derved fjernes, så huden igen bliver blød.

Fødderne pakkes dernæst ind i en afkølende og fugtgivende aromatisk maske med plejende hav-ekstrakt, mineralsk ler og beroligende botaniske virkestoffer.

Benene masseres i en lækker massage olie, og fødderne afsluttes med en afslappende fodmassage, med den meget effektive velduftende fod creme, Cucumber Heel Therapy. Fodcremen over alle fodcremer, der indeholder agurk, kamille og planteekstrakter til specielt tørre og sprækkede hæle.

Er dine fødder, ankler og ben hævede, påføres Marine Gel som sidste trin i serien. Marine Gel er baseret på algeekstrakt og aloe vera, og er designet til at køle, tilføre fugt, samt lindre.

Ønskes neglene lakeret med Shellac, er dette muligt for ekstra tillæg.

Rigtig god fornøjelse.