.

LAILA HØGH

DANMARKSMESTER

FRANSKE NEGLE

2005 - 2012

Neglebar i New York Style

Velkommen i Vejle´s hotteste neglebar.

Klinikken, der ligger i hjertet af Vejle centrum, ledes til daglig af indehaver Laila Høgh. ( 10 x danmarksmester i franske gelénegle. )

Det er stedet, hvor du er sikret høj kvalitet ved hvert besøg.

Hos Care for Style finder du nogle af Danmarks bedste negleteknikere.

Alle negleteknikere er uddannet indenfor CND ( Creative Nail Design ), verdens største og mest succesrige neglekoncern.

Alt personale er topkvalificeret, og tilbyder en bred vifte af neglepleje, hvad enten det er natur-neglepleje ( manicure ), eller kunstige negle.

Vores priser er baseret på den enkelte behandlers dygtighed og erfaringsniveau, og vil derfor være varierende fra den ene behandler til den anden. ( Se mere under Priser og Team Care for Style i hovedmenuen ).

Vi arbejder udelukkende med verdens stærkeste produkter fra CND, og tilbyder negleforlængelser og forstærkninger støbt i både akryl og gelé.

Vælg mellem det naturlige look, franske negle og/el. nail-art negle, med masser af glimmer og glitter. Mulighederne er uendelige, så lad fantasien få frit spil.

Hos Care for Style er vores fælles mål at forskønne.

Som kunde vil du altid blive rådgivet og vejledt, om den bedst mulige behandling, og de bedste hjemmeplejeprodukter, for at opnå det smukkeste og mest holdbare resultat.

Vores negleforlængelser har et tyndt og elegant look. Den hvide kant på vores franske negle, støbes altid meget smilende. Dette giver en hver hånd et smukt og slankt udseende, samt en illusion af længere fingre og negle.

Læs mere om de enkelte behandlinger i menuen til venstre.