HÅRFJERNING

Hårfjerning

Hos Care for Style bruger vi den fantastiske voks fra Lycon. Lycon tilbyder en lang række af velduftende vokse til alle typer af hår, fine som stride. En af de store fordele ved Lycon er at der før mange af voksbehandlingerne påføres olie på huden , som giver et skånsomt resultat og mindsker rødme. De gode resultater taler deres tydlige sprog.

Vi behandler bl.a bryn, næse, ører, bakkenbarter, armhule, ryg, bryst, lænd, baller, bikinilinie, hollywood, brazillian, ben og tæer.

Lidt om Lycon

Etableret i Australien, i 1978, af den internationalt anerkendte skønhedsterapeut Lydia Jordane. LYCON voks nyder godt af sit velfortjente ry som Crème de la Crème indenfor hårfjerningsvoks verden over, og er det foretrukne valg på de allermest eksklusive og kendte Spas og saloner i mere end 35 lande.

Specielt udviklet med den fineste naturlige harpiks, bivoks og sanselige aromaterapi, leverer LYCON enestående resultater, idet den fjerner genstridige hår helt ned til 1 mm. Samtidig med LYCON’s lave temperatur, superflexible og milde voks, leverer den en plejende og fugtende behandling som en ekstra luksus for din kunde, på selv den mest sensitive hud.

LYCON har et enestående ry verden over for den ekstremt høje produktkvalitet og sit professionelle omdømme. LYCON består af en række varmvoks, stripvoks og de unikke LYCOJET voks samt LYCON’s harmoniske før og efter voksprodukter. I tillæg tilbyder LYCONspa Specialist Body Care korrigerende løsninger til hjemmebrug imellem klinikbehandlingerne.

LYCON’s udbud af kvalitetsvoks i mange farver og dufte, gør det muligt for den professionelle behandler at udføre den bedste vokskombination for den optimale og perfekte behandling til din kundes fulde tilfredshed – let og næsten smertefrit.

LYCON har på globalt plan i årtier sat den øvre standard for voks, og er stadig førende på markedet i kvalitet og resultat. Det er ikke uden grund at LYCON er efterspurgt af berømtheder, og de som ved hvad der er godt, på tværs af fem kontinenter.