NEGLEPLEJE

Velkommen i Vejle´s hotteste neglebar.

Klinikken, der ligger i Vejle centrum, ledes til daglig af indehaver Laila Høgh. ( 10 x danmarksmester i franske gelénegle)

Det er stedet, hvor du er sikret høj kvalitet ved hvert besøg.

Care for style negle i vejle kunstige negle

Hos Care for Style får du høj kvalitet og mange års erfaring af en af Danmarks bedste negleteknikere.

Indehaver Laila Høgh er uddannet CND Education Ambassador (instruktør) og har siden 2003 været med til at uddanne og dygtiggøre mange af landets negleteknikere.

CND (Creative Nail Design) som er det brand af negleprodukter der bruges i klinikken,  er stadig i dag verdens største og mest succesrige produktlinie og neglekoncern. 

I klinikken tilbyder jeg en bred vifte af neglepleje, hvad enten det er på naturneglen (manicure med eller uden SHELLAC), eller som kunstige negle.

For at kvalitetssikre dig som kunde har jeg selvfølgelig som tidligere beskrevet, valgt at bruge markedets bedste og stærkeste produkter fra CND, og tilbyder kunstige negle også kaldet negleforlængelser, samt forstærkninger af egne negle støbt i både akryl og gelé.

Vælg mellem det naturlige look, franske negle og/el. nail-art negle, med masser af glimmer og glitter. Mulighederne er uendelige, så lad fantasien få frit spil.

care for style shellac kunstige negle

Hos Care for Style er målet at forskønne og glæde.

Som kunde vil du altid blive rådgivet og vejledt, til den bedst mulige behandling, og de bedste hjemmeplejeprodukter, for at opnå det smukkeste og mest holdbare resultat.

Vores negleforlængelser har et tyndt og elegant look. Den hvide kant på vores klassiske franske negle, støbes for det første altid i hånden og med en meget smilende kurve. Dette giver en hver hånd et smukt og slankt udseende, samt en illusion af længere fingre og negle.

Læs mere om de enkelte behandlinger i menuen.

Kunstige negle – Prikken over i’et

For år tilbage var kunstige negle ikke noget vi hverken brugte penge på, eller talte om. Ofte var neglene støbt meget tykke og ujævne, og komplementerede ikke hånden det mindste.

Desværre ser vi stadig for meget sjusket arbejde, fra for dårligt uddannet negleteknikere med IKKE-godkendte produkter, eller værre endnu, private der køber billige on-line produkter, og tilbyder neglebehandlinger uden nogen form for uddannelse.

Konsekvenserne for en kunde, der havner ved denne type “behandler” kan være store. Risikoen for hud-irritation, permanente allergier, ødelagte og/el. deformeret naturnegle er bl.a. noget af det der kan forekomme.

Som kunde er det derfor vigtigt at undersøge markedet grundigt, og vælge et internationelt anerkendt produktmærke. 

Din negletekniker, skal naturligvis også kende til kemien og dens virkning, i sine produkter, for at sikre dig en smuk og holdbar løsning, uden ricisi for ødelagte naturnegle og ubehagelige permanente allergier.

kunstige negle Vejle bedste flotte

Med nutidens avanceret teknologi indenfor neglebranchen, er der ikke længere nogen undskyldning for at støbe tykke, ujævne og dårlige negleforlængelser.

Lad dig derfor ikke kun forblænde af billige neglepriser, da det ofte afspejler kvaliteten af negleteknikerens uddannelsesniveau og/el. produkternes markante ringere kvalitet. Husk at hvis det lyder til at være for godt til at være sandt, så er det det højest sandsynligt også.

Inden du bestiller tid til at få lavet dine nye negleforlængelser eller forstærkninger, skal du sikre dig at du vil bruge både tiden og pengene på vedligeholdelsen.

Når du som kunde får lavet kunstige negle hos en autoriseret negletekniker, skal du se det som en investering. For at få det bedste ud af din investering, skal dine nye negle løbende vedligeholdes ( ca. hver 3.- 4. uge ), for at undgå skader og ødelagte naturnegle.

Lad din negletekniker guide dig igennem, hvilken form og længde der er passende til netop din naturnegl og hånd, og find sammen ud af hvad der passer til dit aktivitetsniveau og temperament.

Sidst men ikke mindst, kan du nu læne dig tilbage og nyde et fantastisk håndværk, udført af en seriøs og professionel behandler, der stille forvandler og forskønner dine hænder og negle.

Kunstige Akryl negle

Akryl er det ældste neglesystem på markedet, og er fortsat er det mest udbredte system på verdensplan blandt professionelle negleteknikere.

Udseendet og holdbartheden er uovertruffen, og akrylen anses stadig som kongen over alle neglesystemerne.

Creative Nail Design’s akrylsystem har de sidste 40 år, og er stadig i dag verdens mest udbredte og mest vindende neglesystem ved internationale konkurrencer.

Internationalt hedder systemet Liquid & Powder, og giver ca. 10 gange ekstra styrke af egen negl.

Akrylneglene laves ved hjælp af en pensel der dyppes i støbevæske, og dernæst i akrylpulver, hvorved en kugle samles op. Kuglen presses ned på naturneglen, og denne proces fortsættes til den nye negl er støbt i ønsket form.

Systemet kan bruges til negleforlængelser (Kunstige negle), eller som forstærkende overlag af egne negle, hvis ekstra længde ikke er nødvendigt.

Kunstige Gelé negle

Gelé er det nyeste neglesystem på markedet.

CND´s ( Creative Nail Design ) unikke gelé-system hedder BRISA, og det regnes blandt de professionelle negleteknikere som gelé-systemernes Rolls Royce.

Mange kunder har desværre haft dårlige erfaringer med alt for tykke gelénegle, der har knækket og givet skader på naturneglen, og har derfor et helt forvringet billede af denne type negle.

Med BRISA bliver fordommen om gelénegle gjort til skamme.

Ud over at være det eneste hypoallergene (anti-allergiske) system på markedet, har BRISA den egenskab, at der kan lave supertynde og holdbare gelé-negle, der kan vedligeholdes uden megen tilfilning eller aftagning.

En speciel og patenteret cross-link formular sammen med den helt specielle BRISA UV-lampe sikrer, at neglene ikke viderehærder under påvirkning af solens UV-stråler eller i solarie. BRISA-negle bliver således hverken gule eller skøre, hvilket ellers ofte er problemet med de traditionelle gelé-systemer.

Gelé-negle påføres ved at lægge en gelé-agtig substans på neglene, og efterfølgende placere neglene under en UV-lampe som får produktet til at gennemhærde.

Systemet kan bruges til negleforlængelser (Kunstige negle), eller som forstærkende overlag af egne negle, hvis ekstra længde ikke er nødvendigt.

Behandlingen kan også bruges til franske geléfusser. Se mere i menuen under fodpleje.

Basis-Manicure

Original – men god

Basis Manicure er en dejlig behandling, der sætter fokus på hænder og negle.

Behandlingstiden varierer fra 20-30 min. Behandlingstiden afhænger af, om der ønskes polering eller afsluttende lakering af neglene.

Neglene klippes og formes.

Neglebåndsopløser kommes på neglene, og neglebåndet fjernes nænsomt. Dernæst neutraliseres neglebåndsproduktet i et dejligt varmt og duftende vandbad.

Neglerødder nippes forsigtigt væk, og hænderne smøres ind i aromaterapeutisk lotion, fra CND´s velduftende Scentsations cremer.

Der gives en dejlig og afslappende håndmassage, der efterlader hænderne bløde og re-hydreret og forkæler dine sanser.

Neglene smøres ind i Solar Oil ( Negleolie patenteret i 40 år. ), og manicuren afsluttes med en smuk højglans-polering af neglene.

Mini-Manicure

Den lille kvikke……

Mini Manicure er en ultra kort behandling til den travle.

Her er kun sat fokus på negle og neglebånd. Behandlingstiden er ca. 15 min.

Neglene klippes og formes og neglebåndet fjernes nænsomt.

Behandlingen afsluttes med en lækker creme, der efterlader hænderne re-hydreret og klar til dagens næste rejse.

NB: Behandlingen er til kunden der regelmæssigt for ordnet neglebånd, og der gives ikke håndmassage i denne type behandling.

Herre-Manicure

Hvorfor ikke ?

Mange mænd herhjemme virker til at blive intimideret af negle- og skønhedsklinikker.

Vi kan kun gætte på, hvilke grunde mange mænd har, for ikke at få ordnet deres hænder og negle. Måske pga. af drillerier fra vennerne, eller måske pga. de mange kvinder samlet på et sted. Hvem ved ?

Fact er at både i vores privatliv, og i mange erhverv, lægges der meget vægt på at se repræsentative ud.

Tøj, frisure, udstråling sender altsammen signaler om, hvordan vi gerne vil fremstå og opfattes som person.– Men…… Hvorfor glemmer vi hænderne ?

Når vi møder nye mennesker giver vi hånd for at præsentere os, og uanset om vi snakker om mænd eller kvinder, så giver en soigneret hånd, et godt førstehånds indtryk, og er dit personlige visitkort.

Derimod kan en ru hånd nemt opfattes som ligegyldighed, tørre og flåssede neglebånd som sløsethed, nedbidte negle som usikkerhed osv.

Behandlingen:

Herre Manicure er en dejlig behandling, der sætter fokus på hænder, negle og velvære.

Lad tvivlen komme dig tilgode.

Behandlingstiden er ca. 20 min.

Neglene klippes og formes.

Neglebåndsopløser kommes på neglene, og neglebåndet fjernes forsigtigt.

Hænderne smøres ind i lotion, og der gives afslappende håndmassage, der efterlader huden blød og re-hydreret.

Neglene smøres ind i Solar Oil ( Negleolie patenteret i 40 år. ), og Herre manicuren afsluttes med en let polering.

Luksus Citrus SpaManicure

Citrus SpaManicure fra CND er en revolutionerende luksus trin for trin manicure-serie, der kombinerer en nem og effektiv arbejdsgang med et godt resultat.

Med SpaManicure tilbydes du som kunde en luksuriøs manicure behandling, der inkluderer vandbad, peeling, fugtmaske og massage. En kemisk sammensætning, der kan matche de bedste ansigtsserier og som gør Citrus SpaManicuren til noget helt specielt.

– En ansigtsbehandling til hænder og arme.

Hos Care for Style forkæles dine hænder med et varmt og dejligt vandbad, tilsat Citrus Milk Bath, en styrkende varm-olie iblødsætning, der forvandles til et mælkeagtigt vandbad for negle og omkringliggende hud. Citrus Milk Bath indeholder bl.a. en plejende sammensætning af olier fra grapefrø og jojoba, der renser og blødgør huden.

Neglene files og formes, og neglebåndet fjernes nænsomt.

Citrus Moisture Scrub polerer og plejer nænsomt huden på dine hænder og arme med en fyldig og luksuriøs håndpleje, der indeholder en sammensætning af fin malet mineralsalte, raffineret rørsukker, bløde jojoba perler, samt olier fra grapefrø og jojoba. En effektiv peeling af tør og ru hud på hænder og albuer, som efterlader huden med en flot og sund glød.

Dernæst behandles hænder og arme med den strålende og re-hydrerende håndmaske, Citrus Illuminating Masque. Masken indeholder bl.a. essentielle citrus olier og grapefrø olie. Takket være et opstrammende peptide complex, mindskes synlige ældningstegn, og fugten i masken indkapsler og genopretter smidigheden og elasticiteten i huden.

Behandlingen afsluttes dernæst med en afslappende massage af hænder og arme i en lækker silkeblød hånd- og kropslotion, der hurtigt absorberes af huden og efterlader den blød, glat og skøn duftende af citrus. Citrus Hydrating Lotion indeholder ekstrakt af sort te , grapefrø-olie, jojoba-olie og E-vitamin.

Ønskes neglene lakeret med Shellac, påregnes der et pristillæg på 200,- til 275,-

Rigtig god fornøjelse.