PERMANENT MAKEUP

Permanent makeup fra CfS Cosmetics – fremtidens makeup

Hos Care for Style i Vejle byder vi dig indenfor i den fantastiske verden af permanent makeup.

Din permanente makeup vil blive udført af Laila Høgh, professionel mikropigmentist, og vi tilbyder at lave dine bryn, eyeliner, lipliner, lipliner med skarvering, full lip, hovedbundspigmentering, stamcelle aktivering og skønhedspletter.

Hvem får permanent makeup?

* Alle kvinder fra 18 år og opefter.

* Kvinder der er lyse i hud og hår, og som ønsker at udtrykke/understrege de naturlige nuance de har og opnå mere karakter.

* Kvinder med briller/kontaktlinser, som har svært ved at se og lægge makeuppen perfekt.

* Livstilskvinden der skal se godt ud fra tidlig morgen til sen aften.

* Sportskvinder/aktive kvinder, uanset om de er til lands, til vands eller i luften, skal ikke bruge tid på at bekymre sig over om deres makeup sidder perfekt – for det ved de at den gør.

* Kvinder med allegi overfor ”nutidens makeup produkter” vil med garanti få stor glæde af at benytte permanent makeup.

* Kvinder der har gennemgået et sygdomsforløb der evt. har kostet al hårvækst i form af bryn og øjenvipper, kan opnå virkelig flotte og naturlige resultater.

Hvad kan du forvente?

Vi arbejder med produkter fra CfS Cosmetics, og alle vores pigmenter og nåle er produceret i Tyskland hos en af verdens største producenter af permanent makeup.Derfor lever produkterne naturligvis fuldt op til de EU krav/kontroller, samt godkendelserne der kræves af de danske sundhedsmyndigheder.

Care for Style går aldrig på kompromis med kvalitet, og derfor er videreuddannelse altid i højsæde.

Vores uddannelse foregår oftest udenlands hos mange af de førende mikropigmentister på markedet med mange års erfaring indenfor faget.

Hos Care for Style i Vejle bestræber vi os på at deltage ca. 4 gange årligt for at holde os ” up to date”, og for at sikre at du som kunde altid får det smukkeste resultat.

Vi bruger kun EU godkendte farver, lavet til selv den mest sarte og allergiske hudtype. Pigmenterne indeholder ikke parfume, chrome, nikkel eller tilsætningsstoffer.

Sådan foregår behandlingen

Samtykkeskema udfyldes enten på forhånd, eller sammen med behandler inden behandlingsstart.

Professionel vejledning hvor vi taler sammen om hvad dine mål/ønsker er. Vi kommer naturligvis med forslag til hvad der vil være mest naturligt og karakterfyldt til netop dit ansigt og personlighed.

Vi vejleder i form og farve så helheden af ansigtet opnår det smukkeste resultat.

Konsultation/behandlingen varer ca. 2 timer første gang, og ca 4-6 uger efter laves en ”retouch-behandling” hvor de sidste små finesser laves. Der afsættes ca. 1 time til denne behandling.

Teknikken vi bruger hedder ”hairstroke” hvilke betyder at pigmenten påføres som små hår ind imellem kundes eget bryn for at give brynet et levende og naturligt look.

Til kunder som ”intet” hår har evt. efter et sygdomsforløb bruges samme teknik for at erstatte det naturlige hårstrå og opnå et blidt, men karakterfyldt ansigt.

Er du mere til det “tegnede” bryn, udføre vi også shading-teknikken.

Vi bruger godkendt bedøvelsescreme/tryllecreme som påføres for at dulme prikken fra nålen. Kunderne siger ofte – det kilder, eller er det virkelig ikke værre, det føles som at få rettet bryn.

Vær opmærksom på at farverne lige efter behandlingen er meget fremtrædende, men falmer op til 60 % indenfor ca 4-7 dg. Du kan uden problemer fortsætte dine daglige gøremål og vil ikke være hæmmet af pigmenteringen.

Permanent makeup har en holdbarhed på 2 til 5 år, og er en god investering.

Er du interesseret så ring til klinikken og få en snak om priser på de forskellige behandlinger på tlf. 75 85 83 85/2384 7-9-13