ØREPIERCINGER/ HULLER I ØRERNE

Medicinsk Ørepiercinger fra Blomdahl Medical Beauty

Hudvenlige smykker til den bevidste.

Nu kan du bære flotte smykker uden at være urolig for at få kontaktallergier.

Man må lide for skønheden siger man, men det synes vi ganske enkelt er en lidt kontrovertiel tankegang. Hvorfor skal man behøve at risikeresit helbred for skønhedens skyld?
Nikkelallergi er en uhelbredelig kontaktallergi, som kan udvikles når som helst i livet f.eks. hvis man anvender smykker med nikkel i.

Selv om de fleste smykker idag er “uden” nikkel så er det ikke helt tilfældet. Så længe værdien af nikkel ligger under en vis grænse må man kalde det nikkelfrit. Det kan desværre have store konsekvenser for mange allergikere. Det er dog ikke kun nikkel der er synderen i mange smykker. Der findes mange tungmetaller som kan give allergi. Selv i sølv og guld.

Blomdahl Medical fremstiller hudvenlige smykker, der er udviklet i samråd med hudlæger.

Øreringene fra Blomdahl Medical er enten lavet af medicinsk plast eller medicinsk titan. Begge materialer bruges i kirorgi. Enten som proteser eller til at sy med, så materialer der er ekstremt skånsomme for kroppen.

Er du interesseret så ring til klinikken og få en snak om priser og hvornår du kan få en tid til behandlingen på tlf. 2384 7-9-13